Mening gevraagd over een nieuwe activiteit!

Survivallen in Raard, Boarnwert en Foudgum; vind jij dat een goed idee?

Behalve een voorstel voor een LAN-party (ook leuk, maar niet voor in de zomermaanden, misschien dat we daar later op terug komen…) is er via Facebook niet gereageerd op onze vraag over ideeën of jouw mening over de viswedstrijd en BBQ. 

 

Er is wel een ander idee geboren, namelijk: een survivaltocht voor jong en oud! Het gaat niet om snelheid of alles durven en doen, maar plezier en samenwerking staan voorop. Wij zouden de survival aan het eind van de middag af willen sluiten met een gezellig dorpscafe, waarbij je dan in het dorpshuis terecht kunt voor een lekker patatje en een drankje. 

 

Omdat we in verband met de organisatie begin volgende week al graag willen weten of jullie als inwoners dit idee ook zien zitten, vragen we je hierbij om de poll op deze pagina in te vullen. Een reactie geven onder dit bericht is natuurlijk ook prima! 

 

Voor de viswedstrijd is trouwens een ander idee in de maak. Deze  wedstrijd verdwijnt dus niet helemaal, maar komt in een andere vorm, ergens in 2017, sowieso weer terug. 

 

Dus, geef je mening en we houden jullie op de hoogte van de uitslag! Bedankt!!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Anne bouma (zondag, 19 juni 2016 19:55)

    Is dit samen met Brantgum en Waaxens ol 15 oktober.?

  • #2

    Astrid (zondag, 19 juni 2016 20:18)

    Leuk idee!