2e keukentafelgesprek Doarpsvisie

Maandag 30 mei was het tijd voor het 2e keukentafelgesprek over de doarpsvisie. 

Er waren weer een aantal personen uit de 3 dorpen bereid gevonden om een uurtje te brainstormen en te ‘dromen’ over wat de komende 15 jaar belangrijk is en blijft voor de dorpen.

 

Op de pagina Uitkomsten doarpsvisie lees je wat er in dit gesprek naar voren is gekomen. De punten uit

de woordwolken en het 1e gesprek blijven daarnaast gewoon staan; het wordt steeds duidelijker dat die onderwerpen door velen belangrijk worden bevonden.

 

Ook via de mail beginnen de reacties op de ideeënlijst binnen te komen. Al deze mails nemen wij ook mee in het schrijven van de dorpsvisie, dus neem vooral contact op via doarpsbelangraardeo@gmail.com.

 

De visie beschrijft de grote lijnen

Graag willen we nogmaals benadrukken dat de dorpsvisie in grote lijnen beschrijft wat belangrijk wordt bevonden door de inwoners. Er komen de komende maanden nog meerdere momenten om te reageren, per mail of in persoon, dus hou de nieuwsbrief en de site in de gaten. Zoals in eerdere berichten al gemeld zal de conceptversie van de visie in oktober worden gepresenteerd, ook dan is er dus nog gelegenheid om mee te praten over de thema´s en de uitvoering.

 

Oftewel: de visie beschrijft dromen en een grote lijn met gedeelde meningen, de (on)mogelijkheden komen later pas naar voren.

 

Alle informatie over de visie lees je op de pagina onder de knop Nieuws> Doarpsvisie

Reactie schrijven

Commentaren: 0