21 mei: Open tuin in Boarnwert

Vreedebest - Boarnwerthúzen 1: Iepen tún op 21 mei van 11.00-18.00 uur.

Tijdens de open tuin is het Âld Koetshûs open met brocante, tuinplanten en stekjes maar ook voor koffie/thee en wat lekkers.

 

Verder aanwezig zijn:

  • Virka : Met o.a. mooi gehaakte sjaals, poncho's en schattige babysloffen van Afie Schilstra. Zij haakt op verzoek de mooiste dingen. Bekijk haar website en/of kom langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
  • Helga's style : Oude meubels weer als nieuw en interieur advies, dat is Helga Oosterkamp haar ding. Tijdens de iepen tún toont ze een aantal voorbeelden en zijn er leuke meubeltjes te koop. Advies nodig? Tijdens de Iepen tún is dat zeker mogelijk. Wist je trouwens dat Helga kort geleden in de woonbijlage van de Telegraaf stond?
  • Twaris : Nog maar net begonnen maar nu al helemaal leuk. Twaris van Hanneke Kalsbeek. Bij haar kun je kleding en speelgoed inbrengen. Via de website verkoopt zij deze spulletjes. De inbrenger krijgt 50 % van de opbrengst, 30% gaat naar een goed doel en 20% is voor het opzetten en onderhouden van de webshop. Bijzonder detail is dat de inbrenger zelf kan kiezen uit een aantal goede doelen. 
  • DS Carving : "Mister knetter bile", Durk Schilstra, laat zien wat er allemaal mogelijk is met een kettingzaag. Hij maakt van houtstammen mooie kunstwerken. Wie dit mooi vindt kan met Durk overleggen over de mogelijkheden voor de eigen tuin!

Dit alles is in de "skourre"en dus overdekt maar de tuin is natuurlijk "open air". Daar zijn mooie zitjes gemaakt om een kop koffie of thee te drinken.

 

De toegang is helemaal gratis. Iedereen is van harte welkom. 

 

Meer informatie vind je op https://www.facebook.com/iepentun/ en http://vreedebest.weebly.com/hearlike-tuacuten.html.