Woningbouw in Raard

`Na jarenlang wachten en na vele gesprekken is de kogel is door de kerk! Er mogen woningen gebouwd worden in Raard.

Wij als dorpsbelang Raard-eo vinden het belangrijk dat er woningen gebouwd mogen worden. Dit vanwege het vergroten van de leefbaarheid van het dorp. Zo willen we bijvoorbeeld startende dorpsgenoten de kans geven om hier te blijven wonen en mensen die anders (groter/kleiner...) willen wonen ook graag in Raard-eo houden. 

 

Dorpsbelang heeft afgelopen maand het eerste gesprek met de gemeente gehad. We hebben in overleg besloten dat we eerst inzetten op de bouw van 4 woningen. Dit kunnen er meer worden, mocht er veel belangstelling zijn.

 

Planning

Er volgt later dit jaar een informatieavond met de gemeente. Het tijdsbestek voordat er daadwerkelijk gebouwd zal worden is ongeveer 2 jaar. 

 

Heb je (misschien) belangstelling? Laat het ons weten!

De vraag aan jullie op dit moment is: Wie wil er in Raard bouwen? En in wat voor soort huis zou je dan willen wonen? Er is van alles mogelijk. Denk aan vrijstaand, 2 onder 1 kap, tiny houses etc. 

 

Heb je belangstelling? Stuur dan een (vrijblijvende) mail naar doarpsbelangraardeo@gmail.com. Geef in deze mail dan ook alvast aan wat jouw/jullie wensen zijn. Neem vooral ook contact op als je MISSCHIEN zou willen bouwen, maar je nog nergens verplicht toe wilt voelen.