Kerstbingo groot succes!

De Freedtemiddeisborrel van december stond in het teken van foute kersttruien en bingo.

Vanaf eind van de middag was het direct al een drukte van belang in het dorpshuis. Vele dorpsgenoten kwamen langs voor een patatje, drankje, praatje en/of natuurlijk de bingo. Het was een gezellige en kleurrijke drukte doordat bijna iedereen zijn/haar foute kersttrui had aangetrokken.

 

Onder leiding van Helga Oosterkamp startte rond 19.00 uur de bingo, waar zowel veel kinderen als volwassenen aan meededen. Ronde na ronde werd er fanatiek gestreden om prachtige prijzen, zoals kersttruien, bloembollen, kerststukken en flessen wijn en bier. Na 4 rondes waren alle prijzen op en was de temperatuur letterlijk en figuurlijk tot een kookpunt gestegen. Het bleef ook na de bingo nog lang gezellig aan en rond de bar.

 

Een bijzondere dank voor het mede mogelijk maken van deze avond gaat uit naar bingo-host Helga, patatbakkers Mariska en Corrie, barpersoneel Mees en Michiel en organisatie Nynke, Rene, Eke, Tjitske Dijkstra, Berend en Han. Het was een zeer geslaagde avond, dank daarvoor!

 

De volgende freedtemiddeisborrel is op 19 januari, dan proosten we graag met jullie op het nieuwe jaar. Heel graag tot dan!

 

Foto's

Alle foto's vind je in het online fotoalbum