Tip: download de Burgernet app

Via Burgernet kunnen burgers en medewerkers van bedrijven aan de politie informatie doorgeven over personen of voertuigen. 

Burgernet wordt ingezet bij onder andere diefstal of inbraak, doorrijden na een aanrijding, beroving, en vermiste personen. Via de Burgernetapp ontvangt u een actiebericht wanneer zoiets gebeurt in uw omgeving. Iets gezien? Dan schakelt u via de app rechtstreeks met de politie. 

 

Via de Burgernetapp ontvangt u ook AMBER Alerts wanneer een vermist kind in levensgevaar is. U herkent een AMBER Alert aan de oranje kleur en de titel AMBER Alert.

 

Hoe werkt Burgernet?

Stel de politie ontvangt een melding van een misdrijf of een vermist persoon. Dan kan de politiemedewerker van de meldkamer besluiten om via Burgernet een actiebericht te verspreiden. 

 

Bent u aangesloten bij Burgernet en woont of werkt u in het gebied van de melding? Dit gaat via de telefoon of de Burgernetapp.

 

Werk samen met de politie aan veiligheid in uw omgeving

Burgernet wordt ingezet bij onder andere een diefstal of inbraak, het doorrijden na een aanrijding, beroving of bij vermiste personen. 

 

Elke Burgernetdeelnemer maakt de buurt een stukje veiliger

Download daarom de Burgernetapp, want hoe meer mensen meedoen, hoe sneller een persoon of voertuig is gevonden.

 

Download de app

Alle informatie over de app en de link om deze te downloaden vind je op https://www.burgernet.nl/app-info.