Uitslag viswedstrijd 2021

Onder perfecte omstandigheden werd op zaterdagavond 12 juni een viswedstrijd gehouden in de Raarder Feart. 

Na meer dan een jaar zonder activiteiten was het dan zaterdagavond eindelijk weer eens zover. Een clubje (vis)fanatiekelingen nam het voortouw en heeft een mooie avond georganiseerd. Nadat de meeste deelnemers een patatje hadden gescoord in het dorpshuis, ging de wedstrijd rond half 7 los!

 

De waterkant langs de Raarder Feart was mooi gevuld met fanatieke vissers. De vissen waren selectief met bijten, waardoor de ene deelnemer (bijna) niks ving en een ander juist de 1 na de ander omhoog hengelde. Om half 9 klonk het eindsignaal en waren de winnaars bekend. Zij werden beloond met mooie (hengelsport)prijzen en natuurlijk de gewilde wisselbeker.

 

De uitslag bij de jeugd:

1 Jornt Talsma

2 Renske Koopmans en Sofie Reiding

 

De uitslag bij de volwassenen:

1 Maninne Feddema

2 Thomas Hoekstra 

3 Lars Jelsma

 

Alle foto's van deze geslaagde avond vind je in het online fotoalbum