Poppen uit Raard-eo in Kamp Morra

De afgelopen week is de school en zijn een aantal andere enthousiastelingen druk bezig geweest met het maken van poppen voor Kamp Morra. 

31 maart zijn de poppen die in Raard, Boarnwert en Foudgum zijn gemaakt afgeleverd. De opbouw is daar druk gaande en het is nu al zeer indrukwekkend!

Er is een livestream waarop je mee kunt kijken. Deze vind je via https://www.kampmorra.nl/livestream/.

 

De livestream blijft tot en met vrijdag staan. Vrijdag om 13.00 uur worden de laatste poppen geplaatst en zijn er ook wat sprekers (initiatiefnemers, Vluchtelingenwerk, poppenmakers en iemand die in Griekenland is geweest) en wordt er een muzikaal gedicht voorgedragen.

We begrijpen dat je het weiland en de poppen graag in het echt wilt zien, maar je kunt dus absoluut niet het weiland op en stoppen langs de weg kan voor opstopping en onveilige situaties leiden. Kijk daarom mee op de livestream in plaats van in grote getale naar Morra te reizen.

 

Meer informatie over dit project vind je op https://www.kampmorra.nl.