Stand van Zaken Zonnepanelen Collectief

Wat begon als idee op de jaarvergadering van het Dorpsbelang begin dit jaar, is concreet geworden en wat ons betreft nu al succesvol.

 

Het offerte traject is gestart met de de vraag voor een aanbod voor circa 10 woning. Inmiddels zijn er 14 opdrachten bevestigd. Het eerst deel daarvan is inmiddels al opgeleverd. Onderaan dit bericht vind je een impressie.

 

We willen graag Installatiebedrijf Damstra bedanken voor het mooie aanbod en de nette installaties. 

 

Belangstelling?

Aanmelden kan nog tot november 2019. Ook bewoners uit de buurdorpen zijn van harte welkom. Aanmelden is geheel vrijblijvend en u ontvangt daarop de aanbieding en verdere informatie. Mail ons via zonnepanelencollectiefrblj@gmail.com.

 

Eind december heffen wij onszelf als collectief op.