Zonnepanelen - update!

In 2018 heeft een groep enthousiaste bewoners uit De Lytse Jouwer het idee opgevat om iets op te zetten voor een collectief met zonnepanelen. Begin 2019 is Raard / Boarnwert aangehaakt.

Uit deze samenwerking is een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen ontstaan. En nu ligt er een prachtig aanbod waar iedere bewoner in de regio van mag/kan profiteren.  

 

De afgelopen maanden hebben wij ons plan kenbaar gemaakt, en gelukkig heeft toen al een aantal belangstellenden interesse getoond in de aanschaf van zonnepanelen. Nu al zijn we hen dankbaar, want op basis van hun interesse is het volume bepaald en hebben wij deze aanbieding kunnen realiseren. 

 

Geheel vrijblijvend is er een aanbod mogelijk per adres. Standaard zijn we uitgegaan van 10 panelen om een plan op te kunnen zetten. Uiteindelijk zal de leverancier op locatie met u een offerte op maat maken. Het maakt dan niet uit of er bijvoorbeeld voor twee panelen wordt gekozen of voor 20 stuks. Let wel, zoals het nu staat is dit een eenmalige actie, na afronding eind 2019 stopt de aanbieding.

 

Alle actuele informatie lees je in de onderstaande brief.

Download
Brief zonnepanelen
Brief zonnepanelen Raard-eo.pdf
Adobe Acrobat document 59.3 KB