Kaartverkoop Koningsnacht in Raard

In navolging van de 3 eerdere succesvolle edities, wordt er ook dit jaar weer Koningsnacht gevierd in Raard en omstreken. 

Coverband De Koffer komt deze avond het dorpshuis op zijn kop zetten!

 

Kaartverkoop

Kaarten (10 euro per stuk) reserveer je via het online formulier.

 

Als je bestelling is binnengekomen krijg je een bevestigingsmail (dit kan een paar dagen duren). 

De bestelde kaarten liggen op 26 april voor je klaar bij de ingang van het dorpshuis. De betaling gebeurt dus niet van tevoren maar op de avond zelf, aan de deur. Je hoeft de kaarten dus niet ergens op te halen. Let op: wanneer je gereserveerde kaarten op 26 april niet voor 22.30 uur zijn opgehaald, gaan ze opnieuw in de verkoop!

 

Mocht je om welke reden dan ook toch niet komen, wil je het ons dan via de mail laten weten? Dan kunnen we kaarten alsnog aan iemand anders verkopen. Heb je nog vragen? Mail dan naar webmaster@raard-eo.nl.

 

Vol = vol, dus reserveer je kaarten snel!

 

Waarom voorverkoop?

We werken met voorverkoop omdat er in het dorpshuis niet heel veel personen mogen (in verband met de vergunning) en kunnen. Daarbij hopen en verwachten wij natuurlijk dat er veel belangstelling zal zijn! De volgende dag is het namelijk voor bijna iedereen een vrije dag en natuurlijk heeft iedereen in de dorpen dan wel weer zin in een gezellig feestje!