Winnaars Taart(bon)en bekend!

Het afgelopen jaar heeft Dorpsbelang veel tijd gestoken in het compleet maken van de (niet-) ledenlijst.

 

Omdat deze ledenlijst niet meer compleet was zijn er verschillende acties gedaan om dit wel voor elkaar te krijgen. 1 van de acties was dat de personen die het ingevulde formulier voor een bepaalde datum invulden, kans maakten op een taart(bon). Veel inwoners hebben hier aan meegedaan. Eind vorig jaar zijn de prijswinnaars bepaald. De prijswinnaars zijn: fam. Wiersma, H. Knijff en H. Bruining. Zij hebben de taartbonnen inmiddels gekregen. 

 

De lijst is nu bijna helemaal compleet. Er is van enkele personen/families nog niet bekend of zij wel of geen lid willen worden. Zij worden binnenkort nog gevraagd om het formulier in te vullen. Dan beginnen we dit jaar met een complete ledenlijst die voortaan goed wordt bijgehouden!