Wandeltocht De Stoarmrin

Uitnodiging voor de bijzondere wandeltocht, de ‘Stoarmrin’! Een prachtige wandeltocht over onze prachtige Fryske grûn.

Datum: Zondag 28 oktober 12.00 tot 16.00 uur te Burgwerd (vlakbij Bolsward), bij it Doniahûs.

Lengte: +/- 9 Kilometer

Met muziek van Piter Wilkens en Syb van der Ploeg.

 

Terwijl we tijdens de ‘Stoarmrin’ genieten van land, dorp en hiem maken we ons ook zorgen want het land wordt steeds stiller en de biodiversiteit neemt af. We willen met deze loop laten zien dat we het belangrijk vinden dat het land leeft en dat het in de toekomst weer vol staat met diverse kruiden en grassen waar de insecten hun feestjes in kunnen vieren. Tijdens deze tocht, voor jong en oud, verheugen we ons op het levende land van de toekomst. Wij zijn de stilte voor de storm van het gezoem en het gekwetter dat ons te wachten staat.

 

We vragen aandacht en ruimte voor vogels, bijen, bloemen, boeren en buitenlui zodat zij samen kunnen leven in een biodiverse wereld. Dat kunnen we niet alleen, dus neem je vrienden, buren, pake en beppe mee.

 

Weer of geen weer, met je kop in de wind, gebukt door de storm of met je gezicht naar de zon... Loop met ons mee en laat zien dat je het levende land belangrijk vindt!

 

Meer informatie en het opgaveformulier vind je op www.kingofthemeadows.eu