Schade door gaswinning? Meld het!

Heeft u schade? En vermoedt u dat dit het gevolg is van de gaswinning bij u in de buurt? Meld uw schade! 

 

 

Om een beeld te krijgen welke schade er reeds ontstaan is ten gevolge van de sinds jaren  bestaande gaswinning in onze streek, heeft de FGD het op zich genomen om reeds bestaande schades te inventariseren.

 

Fêste Grûn Dongeradiel werkt hierin graag samen met de dorpsbelangen in de regio. Wij van FGD, maken ons zorgen over hoe er met het inventariseren (laat staan het afhandelen) van schade wordt omgegaan. Met name nu schadeloket Assen haast onbereikbaar blijkt te zijn. Daarom roepen wij u op uw schade te melden.

 

Wij kunnen NIET afhandelen of uitkeren, maar er wel voor zorgen dat een zuivere beeld ontstaat van de gevolgen van de al jaren durende gaswinning in onze regio.

 

Hoe meld ik schade?

Geef aan waaruit uw schade bestaat, waar u woont en wie u bent. Eventueel kunt u een foto/ meerderw foto’s bijvoegen. Wij zullen de ontvangen gegevens bundelen en uitzoeken waar die het beste aangeboden kunnen worden.

 

Het voordeel daarvan is dat we dan als regio weten hoeveel schadegevallen er zijn ingediend. Daardoor wordt het moeilijker de schades af te doen als incidenten.

 

Graag ontvangen we uw melding zoals we hieronder aangeven, op het onderstaande mailadres:

meldschadenoordoostriesland@gmail.com.

 

Mijn schade is:

 

Mijn adres is:

 

Mijn naam en e-mail adres is:

 

 

Vriendelijke groet  Stichting Fêste Grûn Dongeradiel.