Activiteiten en vrijwilligers

Beste iedereen,

 

elke commissie en vereniging heeft het zwaar als het op vrijwilligers aankomt. Veel mensen zijn wel bereid om 'iets' te doen, maar willen liever niet vastzitten aan een commissie of iets dergelijks. Wij als Activiteitencommissie merken dit ook! 

Verandering in de AC

1 onderdeel van de Activiteitencommissie is inmiddels aangepast: vanaf dit seizoen draaien de leden zelf in principe geen bardiensten meer tijdens de verschillende activiteiten. Het dorpshuis zelf zorgt voortaan voor barpersoneel.. Wil je ook een keer een bardienst meedraaien (dit mag ook eenmalig!) geef dit dan vooral aan ons door! 


Komend seizoen

Natuurlijk is er nog wel een commissie nodig om activiteiten te organiseren/coördineren en te ondersteunen. Dit jaar hebben we sowieso de Pubquiz en Koningsnacht weer op de agenda staan, over de rest van invulling denken we nog na. Maar, daar hebben we jullie ook voor nodig!

 

Want; vind jij het leuk om (eenmalig/1 keer per jaar of...) iets te organiseren voor en in het dorp?

 

Heb jij (of heeft een kennis van jou) bijvoorbeeld veel verstand van bier/wijn en wil je een proeverij in het dorpshuis organiseren? Of ben je heel creatief/ heb je een bedrijfje waar je de dorpen graag kennis mee wilt laten maken, via een workshop of op een andere manier? Weet je een leuke toneelvereniging of DJ? Maar kun je bij je ideeën en wensen wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we er vast een mooie win-win situatie van maken!

Alle ideeën en suggesties zijn van harte welkom! Een activiteit moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • de opbrengsten zijn ten bate van het dorpshuis (zonder dorpshuis geen activiteiten!)
  • het moet leuk zijn voor een breed publiek (iets organiseren voor 20 personen is zonde van de tijd en energie).
  • Voor zowel de jonge jeugd en/of volwassenen kunnen (eventueel aparte) activiteiten worden georganiseerd.

Contact opnemen

Het gaat dus niet alleen om de ideeën (al zijn die ook altijd welkom), maar vooral ook om iets waar jij zelf ook iets in kunt betekenen. Op deze manier hopen we het komende seizoen samen met jullie in te vullen. Je kunt contact met ons opnemen via webmaster@raard-eo.nl of door Mariska van der Veen of Tjitske Tania even aan te spreken.