Survival en dorpscafe 27 augustus

It giet oan! Op zaterdag 27 augustus is er een survivaltocht met dorpscafé  in plaats van de jaarlijkse viswedstrijd met barbecue.

De survival voor de basisschooljeugd begint om 13.00 uur (vanaf groep 4 en alleen onder begeleiding van een volwassene). Voor de jongste jeugd is er een leuke activiteit bij het dorpshuis, hiervoor is opgeven niet nodig.

 

De survival voor de oudere jeugd/volwassenen start om 15.00 uur. Opgeven kan via de link onderaan dit bericht: opgeven kan individueel of in een groep van maximaal 6 personen.


Is zo'n survival niet veel te zwaar voor mij?

De survival is bedoeld voor iedereen: je kunt met je team punten verzamelen voor een leuke ereplaats, maar het plezier en de samenwerking staan deze middag met stip bovenaan. 1 of meerdere onderdelen van de tocht overslaan is dan ook echt geen probleem, mocht je iets niet aandurven om welke reden dan ook. Kom alleen niet in je nieuwste kleding: de kans dat deze vies en/of nat worden is zeker aanwezig..! Meedoen is op eigen risico.

 

Een hapje en een drankje in het dorpscafé
Aan het eind van de middag opent het dorpscafé. Tijdens dit dorpscafé kun je onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig bijpraten over de vakantieperiode.

 

Opgave survival

Opgeven voor de survival is helaas niet meer mogelijk.

Reactie schrijven

Commentaren: 0