Darttoernooi tijdens freedtemiddeisborrel

Afgelopen vrijdag werd weer een editie van de Freedtemiddeisborrel georganiseerd. Deze keer in combinatie met een darttoernooi.

Direct vanaf de start van het toernooi was het gezellig druk in Doarpshûs de Nije Pôle.

 

Spannende strijd

Tijdens het darttoernooi werd er fanatiek gestreden door alle deelnemers. Na alle voorrondes en afvalrondes werden de finales gespeeld tussen Jetze Jan en René. Uiteindelijk ging Jetze Jan er met de hoofdprijs vandoor. Alles wees erop dat René er met de winst vandoor zou gaan maar dankzij een indrukwekkende eindsprint naar 5-3 pakte Jetze Jan toch de overwinning. Folkert werd dit toernooi derde.

 

De verliesronde werd gespeeld door Alex en Han. Deze ronde was eerst in het voordeel van Han, die een voorsprong had van 2-1. Hij had er 3-1 van kunnen maken maar miste een paar keer op de dubbel waarna Alex op gelijke stand kwam. Met een stand van 2-2 werd de laatste en beslissende leg gespeeld. Alex kon met een voorsprong van honderd punten gemakkelijk de dubbel vinden en ging er vandoor met de winst. Ook dit was een spannende pot waarbij er gestreden werd tot het einde. Han en Eelke moesten genoegen nemen met de 2e en 3e plekken in deze ronde. 

 

Dank!

Organisatie, barpersoneel, dartners, patatbakkers en alle aanwezige dorpsgenoten: dank voor deze gezellige avond!

 

Een speciale dank aan de sponsoren van deze avond: Leanbedriuw de Vries Holtrop, Dok '74, G.A. de Vries Techniek, E. de Vries Dienstverlening, Dartbanenverhuur Jislum, Fam. Koopmans, Fam. Bilker, Vliegend.nl (Jan Wiersma) en Univé.

 

Freedtemiddeisborrel maart

De volgende Freedtemiddeisborrel is gepland op vrijdag 17 maart. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

 

Een kleine selectie van de gemaakte foto's vind je hieronder. In het online fotoalbum vind je alle gemaakte foto's.