Team Sportieve Stappers in actie! 

Wij, Jellie Hiemstra uit Bornwird en Klaas Pranger als oud Raarder gaan op 2 juni samen met 3 vrienden de Alpe d’HuZes beklimmen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. 

Met onze vriendengroep de ”Sportieve Stappers”, die sport als gemeenschappelijke drive en hobby heeft, besloten we vorig jaar om ons in te schrijven voor dit evenement. Dat leek ons een prachtig idee omdat we allemaal wel iets hebben meegemaakt op het gebied van kanker. Zo heeft Jellie haar vader vorig jaar verloren, een gezonde man die 6 weken nadat hij de diagnose kanker kreeg is overleden. En Klaas, die meerdere familieleden heeft verloren, waaronder zijn moeder, toen ze nog maar 57 jaar was. 

 

Doel: 25.000 euro ophalen

Samen met onze groep hebben we inmiddels al meer dan 9.500 euro opgehaald en de teller loopt nog steeds door. Ons doel is om 25.000 euro te halen en we doen er alles aan om dit te bereiken. Zo hebben wij voor het fietsshirt 10 bedrijven bereid gevonden om ons te sponsoren en houden we op 30 april in het winkelcentrum in Damwoude een actiedag.

 

Daarnaast is er een Alpe d’HuZes loterij door ons opgezet waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat omdat lokale ondernemers kosteloos prijzen beschikbaar hebben gesteld en Drukkerij Douma en Albert Heijn Dokkum de loten hebben bekostigd. Vanaf half maart start de verkoop van de loten en komen we ook langs de deuren in Raard en omstreken.

 

Doneren

Wil je meer informatie of doneren dat kan via onze actiepagina Sportieve Stappers. 

 

Alvast heel erg bedankt! 

 

Sportieve groet van Sybren, Harmien, Klaas, Poul en Jellie