Wint Raard-eo 1000 euro?

Een poosje geleden is de gemeente Noardeast Fryslan begonnen met het project ‘De Sociale Bouwmarkt’.

Samen met onze inwoners willen wij komen tot een nieuwe vorm binnen het Sociale Domein. Een vorm waar inwoners met een hulpvraag zelf direct een oplossing kunnen vinden en regelen.

 

Hiervoor hebben we natuurlijk onze inwoners nodig. We zijn de afgelopen tijd de dorpen ingetrokken en hebben al met veel inwoners gesproken. Daarnaast hebben we een online vragenlijst, die al door meer dan 750 inwoners is ingevuld. Maar we willen meer!

 

We willen graag dat zo veel mogelijk inwoners hun stem hebben laten horen, zodat we samen met onze inwoners aan de best passende oplossing gaan bouwen.

 

En daarom hebben we er een prijs aan verbonden: Het dorp dat (naar rato) de meeste vragenlijsten invult wint een cheque van €1000,- te besteden aan de leefbaarheid in het dorp. In de bijlage vind je een flyer met meer informatie. 

 

De huidige top 3 is:

Raard

Brantgum

Waaxens

 

Willen jullie ons helpen door zoveel mogelijk dorpsgenoten te vragen om de vragenlijst in te vullen? Zo kunnen we samen bouwen aan een oplossing die nog beter bij jullie dorp past en maken jullie kans op 1000 of 500 euro. 

 

De enquête is te vinden op: https://nl.surveymonkey.com/r/deSocialeBouwmarkt.

 

Meer informatie over De Sociale Bouwmarkt kun je vinden op http://projecten.desocialebouwmarkt.nl.

 

Wie weet kunnen wij jullie in de week van 5 december een mooie cheque uitreiken!

Download
SB.Winactie A5 interactief.pdf
Adobe Acrobat document 190.4 KB