Oud & Nieuw in Raard-eo

Kom je overdag ook langs bij het carbidschieten en/of na de jaarwisseling in het jeugdhonk?

Het jaar 2019 is alweer bijna voorbij. In Boarnwert, Foudgum en Raard was dit het jaar van onder andere een gezellige Koningsnacht, de doorkomst van Maarten van der Weijden, de opening van een nieuw kunstatelier in de kerk in Raard, de Playbackshow, Spikerslaan, Ladiesnight, Kinderdisco's, Filmavonden en de deelname aan Roeiwedstrijden. 

 

Maar ook de massale aanschaf van zonnepanelen en natuurlijk het weer meer dan geslaagde dorpsfeest. En verschillende dorpsgenoten waar we afscheid van hebben moeten nemen en die we hebben mogen verwelkomen. 

 

Al met al was er weer een groot dorps- en samenhorigheidsgevoel. Morgen sluiten we het jaar alweer af! 

 

Het belooft weer een gezellig oud en nieuw te worden met carbidschieten. Het carbidschieten is in het weiland tegenover It Fintsje in Raard. Er is een tent bij aanwezig waar een drankje kan worden gedronken. Vanaf 00.30 uur is het jeugdhonk open.

 

Iedereen is van harte welkom!!