Concrete aanbieding zonnepanelen nu beschikbaar!

Na een uitgebreid offertetraject hebben hebben wij nu een concrete aanbieding beschikbaar. We gekozen voor panelen van installateur Damstra uit Driesum.

We zijn van mening dat er een prachtig aanbod ligt, financieel aantrekkelijk en van een betrouwbare leverancier uit de regio. Degelijk, duurzaam materiaal van A-kwaliteit met een goed rendement, met prima voorwaarden en garanties, zonder verborgen kosten. Daarnaast is gekozen voor een eerlijke producent van panelen.

 

Belangstelling? 

Aanmelden kan nog steeds, ook bewoners uit de buurdorpen zijn van harte welkom. Aanmelden is geheel vrijblijvend en u ontvangt daarop de aanbieding en verder informatie. Mail ons daarvoor via zonnepanelencollectiefrblj@gmail.com.

 

Planning

Afspraken worden gepland na de bouwvak periode. Start plaatsing begint na week 37.

 

Uiteindelijk ontvangt u dus een eigen offerte, afgestemd op uw situatie. Als u besluit op het aanbod in te gaan, gaat u de overeenkomst aan met de installateur. De werkgroep is hierbij niet meer betrokken. De werkgroep heeft geen financieel belang in de overeenkomst die tot stand kan komen tussen de installateur en u als klant. Wij zetten ons graag in voor het mogelijk financieel voordeel van u, het duurzame resultaat voor de regio en de lokale werkgelegenheid.

 

BTW terugvragen

U kunt als particulier ook gebruik maken van de mogelijkheid om de omzetbelasting terug te vragen bij de Belastingdienst. Hoe dat moet, is te lezen op https://milieucentraal.nl. Kies ‘zonnepanelen’ en dan klikken op de onderstreepte tekst ‘btw terugvragen’. Wilt u dit liever uit handen geven? Dan kan Damstra dat tegen een redelijke vergoeding ook voor u verzorgen.

 

Wees er nu bij!

Het aanbod is uiteraard niet onbeperkt van kracht. Na 2019 is deelname aan dit collectieve aanbod niet meer mogelijk.

 

Meer informatie?

Bent u nog niet helemaal zeker? Wij van het collectief staan u graag te woord. Neem contact met 1 van ons op of mail ons via zonnepanelencollectiefrblj@gmail.com.

 

Namens: Zonnepanelen Collectief Raard, Boarnwert & De Lytse Jouwer

 

Vertegenwoordigd door:

Raard e.o., Thomas Hoekstra & Pieter Meindertsma
Hiaure e.o. Bert Barten, Jacoba Beiboer en Paulien de Haan