Programma dorpsfeest 2019

De Oranjevereniging heeft weer een prachtig programma in elkaar gezet!

Bekijk het complete programma via de link hieronder. 

Download
Programma dorpsfeest 2019
boekje History of America.pdf
Adobe Acrobat document 1.8 MB

Niet vergeten/goed om te weten

  • Vrijdagmorgen starten we traditiegetrouw met de optocht. Tot nu toe zijn er al 9 opgaven, het belooft dus weer een mooie optocht te worden. Is jouw wagen nog niet opgegeven? Doe dit dan snel bij Marja Damstra (062385450 of marja_damstra27@hotmail.com). Vermeld bij je opgave het volgende: het thema, de bestuurder van de tractor en de eigenaar van de tractor. Vehikels hoeven zich van te voren niet op te geven.
  • Vrijdagavond kom je in je Origineelste Outfit (salsa/rock and roll) de Blitz maken op de dansvloer met een demo/workshop Salsa/Latijns-Amerikaans dansen o.l.v Anneke`s Lifestyle Studio. De leukste/origineelste outfit word beloond met een leuke prijs, dus leef je uit!!!!!!
  • Opgeven voor de Zeskamp kan tot 11 juni bij Marja Damstra. Dit kan individueel of als team bij Marja Damstra Tel: 06 2328 5450 of marja_damstra27@hotmail.com.

Alles waar een ieder aan meedoet, is op eigen risico en verantwoordelijkheid !!!!