Kaartverkoop Koningsnacht in Raard

In navolging van de 2 eerdere succesvolle edities, wordt er ook dit jaar weer Koningsnacht gevierd in Raard en omstreken. 

Coverband Signature komt deze avond het dorpshuis op zijn kop zetten!

 

Kaartverkoop

 

Kaarten (10 euro per stuk) reserveer je via het online formulier.

 

Na inschrijving (en wanneer je een bevestiging van ons hebt gekregen via de mail) liggen de kaarten dan donderdagavond voor je klaar bij de ingang van het dorpshuis. Mocht je om welke reden dan ook toch niet komen, wil je het ons dan via de mail laten weten? Dan kunnen we kaarten alsnog aan iemand anders verkopen. Heb je nog vragen? Mail dan naar webmaster@raard-eo.nl.

 

Niet op tijd opgehaalde kaarten gaan opnieuw in de verkoop!

 

Vol = vol, dus reserveer je kaarten snel!

 

Waarom voorverkoop?

We werken met voorverkoop omdat er in het dorpshuis niet heel veel personen mogen (in verband met de vergunning) en kunnen. Daarbij hopen en verwachten wij natuurlijk dat er veel belangstelling zal zijn! De volgende dag is het namelijk voor bijna iedereen een vrije dag en natuurlijk heeft iedereen in de dorpen dan wel weer zin in een gezellig feestje!