Prikslydsjen op it Leechje grut sukses

Op ijsbaan It Leechje in Raard werden afgelopen zaterdagavond priksleewedstrijden gehouden. De ijsbaan lag er voor het sleeën goed bij en het was erg gezellig op de baan dankzij de vele belangstellenden en de heerlijk warme vuurkorven. 

Eerst was de jeugd aan de beurt, daarna volgden de volwassenen. Er werd door iedereen fanatiek gestreden om de eer tijdens deze unieke avond. Tijdens en na de wedstrijden was het dorpshuis geopend voor koek en zopie en om even heerlijk op te warmen.

 

De winnaars van deze avond zijn: Sep v/ Veen (groep 1 en 2), Willianne Vrieswijk (groep 3 en 4). Manouk v/Veen en Ferre v/ Veen (groep 5 en 6), Jisse Hoekstra en Djoke Halma (groep 7 en 8), Gerbrecht Hoekstra en Ine Bilker (12-16 jaar), Harriet Hoekstra en Sanne Bilker (dames 16+), Thom Feddema en Hylke Meindertsma (heren 16+). 

 

Een prachtige en gezellige afsluiter van een heerlijke ijsweek. Veel dank aan alle (last minute!) vrijwilligers en we hopen dat er gauw een vervolg georganiseerd kan worden!

 

Foto's

Een aantal foto's vind je in het online fotoalbum. Heb je ook leuke foto's gemaakt van deze avond en wil je ze delen? Mail ze dan naar webmaster@raard-eo.nl.