Burendag - klusjesdag!

*** Helaas gaat de burendag niet door ivm te weinig vrijwilligers! ***

 

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2017 is Burendag op 23 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

 

De dorpshuiscommissie vindt dit het perfecte moment voor een klussenochtend in het dorpshuis in Raard. 

 

Wat is de bedoeling?

Om 9.00 uur beginnen we met koffie. Daarna gaan we, hopelijk met een grote en gezellige groep, los in en rondom het dorpshuis. Van het schoonmaken van de plafondbalken tot het netjes maken van het groen rondom het dorpshuis. Er is een klussenlijst opgesteld die aan het eind van de ochtend hopelijk helemaal kan worden afgestreept. Rond een uur of 12 wordt er gezamenlijk afgesloten met soep en broodjes. 

 

 

Samen staan we sterk, dus heb je nog geen plannen voor deze ochtend? Meld je dan aan bij Jitske de Jong (221397). Afhankelijk van of er voldoende helpende handen zijn gaat de ochtend door, laat daarom dus zo snel mogelijk weten of je erbij kunt zijn!

 

*** Helaas gaat de burendag niet door ivm te weinig vrijwilligers! ***