World Servants viooltjes actie

De World Servants viooltjes actie is een actie welke al vele jaren met succes in Dokkum wordt gehouden.

Net als twee jaar geleden, willen Irene en Alie in de week van 27 maart tot en met 31 maart de viooltjes in Raard eo gaan verkopen. De viooltjes zullen €7,50 per bakje kosten (20 stuks) en zijn in diverse mooie kleuren te verkrijgen. Daarnaast zijn de winterharde viooltjes ook in gemixte bakjes te verkrijgen.

 

Bestellingen kunnen alvast worden doorgegeven via alie_halbersma@hotmail.com . De opbrengst van deze actie zal ten goede komen aan het project in Zambia waar wij in de zomer van 2017 naar af zullen reizen.

 

Wij gaan daar bouwen aan de uitbreiding van een kliniek. Dit is hard nodig want het aantal bezoekers van de kliniek is sinds de bouw van dekliniek door World Servants in 2011 sterk gestegen. Om alle mensen te kunnen blijven helpen en dekwaliteit van de gezondheidszorg op peil te kunnen houden is deze uitbreiding noodzakelijk.

 

We hopen dat u/jullie ons willen helpen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0