Steun Irene en Alie (World Servants)

Zaterdagavond was de kerstnachtdienst in de Martha kerk van Raard. Een groepje vrijwilligers was benaderd om deze dienst voor te bereiden.

Als thema was gekozen op weg gaan. Immers Jozef, Maria, de herders en de wijzen gingen allemaal op weg zonder te weten wat hen te wachten stond. Zo gingen ook de kerkbezoekers deze dienst op reis. Er werden rugzakjes uitgedeeld met daar in materialen die nuttig waren voor deze reis. Op deze manier konden de kerkbezoekers meehelpen aan de dienst. Immers wie op reis gaat kan wel wat hulp gebruiken.

 

Collecte

Het werkgroepje mocht zelf een doel voor de collecte uitzoeken. Na wat omzwervingen over internet werd er voor een doel veel dichterbij gekozen. Alie en Irene Halbesma zijn namelijk van plan om op weg te gaan voor World Servants naar Zambia. Zij gaan daar bouwen aan een kliniek. Ook zij weten niet wat hen te wachten staat deze reis en kunnen zeker wel wat hulp gebruiken.

 

Na een korte presentatie door Irene en Alie werd er gecollecteerd voor dit doel. De opbrengst van de collecte gaat naar het aanschaffen van bouwmateriaal. Heeft u deze collecte gemist maar wil u Irene en Alie toch graag steunen? Dat kan via https://www.worldservants.nl/sponsoren?deelnemer=3479!

 

Alvast bedankt!

Reactie schrijven

Commentaren: 0