Meld je aan bij HartslagNu

In Raard, Boarnwert en Foudgum wonen een onbekend aantal personen die kunnen reanimeren. Toch zijn helaas lang niet al die personen aangesloten bij Hartslag Nu.

Wat is Hartslag Nu?

De Stichting Hartslag voor Nederland is een samenwerkingsverband van alle van regionale ambulancediensten ter bevordering en facilitering van burgerhulpverlening aan slachtoffers van een acute circulatiestilstand. Bij een acute oproep om een slachtoffer te reanimeren wordt naast het uitrukken van een tweetal ambulances naar het slachtoffer een oproep gedaan naar de burgerhulpverleners in de durecte omgeving van het slachtoffer.

De aangemelde hulpverleners worden met een SMS bericht op hun mobiele telefoon gewaarschuwd om hetzij meteen naar het slachtoffer te gaan, waarbij in de sms ook een link is bijgevoegd met een beschrijving van de route, dan wel om eerst een AED op te halen op, in het sms, vermelde adres om daarna zo snel mogelijk naar het adres van het slachtoffer te gaan. 

 

Meld je aan bij Hartslagnu.nl!

Wij willen iedereen die kan reanimeren vragen om zich aan te melden als burgerhulpverlener op www.hartslagnu.nl.

 

MELD JE AAN, HET KAN LEVENS REDDEN!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Rein Middelburg (woensdag, 20 juli 2016 00:00)

    Jammer, ik heb geprobeerd mij aan te melden bij " HartslagNu" maar helaas werkt de aangegeven site niet.

  • #2

    Tjitske (woensdag, 20 juli 2016 17:16)

    Dat is gek! En via de link https://hartslagnusystem.nl dan?