Gebiedsteam gemeente Dongeradeel

De meeste mensen redden zich prima zelf. Wie hulp nodig heeft, regelt dat vaak in de eigen omgeving. Maar voor sommige mensen is dat moeilijk. De gemeente heeft de taak hen daarbij te ondersteunen. 

Met gebiedsteams regelt de gemeente Dongeradeel de zorg en ondersteuning aan haar inwoners. Want we willen dat kinderen gezond en veilig opgroeien en dat volwassenen zo lang mogelijk mee blijven doen in de samenleving. Op eigen kracht of met hulp van familie, vrienden, bekenden, vrijwilligers of de deskundigen van het gebiedsteam.

 

Vraag of probleem? Bel het gebiedsteam!

Heb je vragen of zorgen op het gebied van welzijn, zorg, werk en jeugd? Over bijvoorbeeld inkomen, wonen, onderwijs, dagbesteding, vrijwilligerswerk, je gezin of relatie? Bel of mail dan naar het gebiedsteam van uw gemeente. Vaak kunnen zij jouw vraag meteen beantwoorden. Je krijgt ondersteuning dicht bij huis, snel en met vaste contactpersonen. En geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie of hulpvraag. 

 

Ken je iemand die zorg nodig heeft maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken?

Ook voor vragen over of een melding maken over een  zorgmijder kun je terecht bij het gebiedsteam.

 

Op www.noordoostzorgt.nl/noordoostzorgt/gebiedsteams_41605/ vind je alle contactgegevens. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0