Vissen en barbecuen of...?

Heb jij een origineel en goed idee om de zomer goed af te sluiten met een leuke gezamenlijke activiteit in de dorpen??

 

Beste Foudgumers, Boarnwerters en Raarders!

 

Net na de zomervakantie wordt er in Raard altijd de jaarlijkse barbecue/viswedstrijd georganiseerd. Nu de animo elk jaar iets terug lijkt te lopen vragen wij ons af of het misschien tijd is voor iets nieuws/anders?! Wij horen heel graag jullie mening hierover. Je kunt je reactie hieronder kwijt, maar je mag deze ook mailen naar webmaster@raard-eo.nl

 

Heb jij een origineel en goed idee om de zomer goed af te sluiten met een leuke gezamenlijke activiteit in de dorpen?? Of vind jij juist dat de traditie barbecue/viswedstrijd gewoon moet blijven? Laat het ons weten, dan proberen wij er ook dit jaar (eind augustus/begin september) weer iets leuks van te maken!

 

Alle suggesties zijn van harte welkom, dus schroom niet om jouw idee te delen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0