Nieuwe aanwinst in Boarnwert: Theetuin Aldsyl aan it Jaachpaad

Sinds april van dit jaar is de theetuin van Leo en Marianne Smidt geopend. Op een prachtige en voor velen bekende plek van het voorbijfietsen en/of -wandelen, kan iedereen nu een tussenstop maken om even bij te komen. 

Samen met hun kinderen Hidde, Femke en Fardau wonen Leo en Marianne inmiddels 2 jaar op de Keegen in Boarnwert. De theetuin is de eerste stap in hun plannen om iets bijzonders van deze plek te maken. 

 

Theetuin

Leo en Marianne serveren verschillende soorten koffie (espresso, cappuccino, latte etc.) en thee (zelfgekweekte muntthee en andere soorten). Voor de hongerige voorbijgangers zijn er ijsjes, gevulde koeken en appeltaart. Bijkomen van een tocht(je) lukt prima in de mooie - door Leo zelfgemaakte - tuinbanken, met uitzicht op de voorbijvarende boten.

 

De theetuin is in de zomerperiode alle weekenden geopend. Doordeweeks kun je er vooral ’s middags terecht, maar tijdens de vakantieperiode is de tuin ook ’s ochtends open. Wanneer het weer het toe laat, is iedereen tijdens deze openingstijden van harte welkom!

 

Mini-camping

Vanaf volgend voorjaar wordt ook de mini-camping geopend. Het hele gezin is nu druk bezig met de voorbereidingen voor alle faciliteiten: wc’s, douches, een (af)wasruimte, een indoor recreatieruimte en een receptie, aan alles wordt gedacht. Leo en Marianne willen zich hiermee eerst vooral gaan richten op de fietsende toerist.

 

Kom gauw eens langs, je bent van harte welkom en de familie serveert je graag een kopje koffie of thee!

Klik op de foto voor een vergroting