Voetballen bij VCR

Voetbalclub Rinsumageest is opgericht op 1 april 1964 en sinds die tijd zijn Raard en Bornwird verbonden met deze club. Vandaag de dag is de club uitgegroeid tot een gezellige dorpsploeg, waar stiekem toch heel veel talent schuilt. De club telt zeven jeugdploegen, waaronder een meisjeszevental. Het damesvoetbal is de laatste jaren flink in opkomst en is bij VCR zeker niet het ondergeschoven kindje.

 

Technische jeugd commissie

De jeugd heeft vanaf dit seizoen een nieuwe visie gekregen, in de vorm van een jeugdplan. Hierdoor wordt de kwaliteit van de trainingen gecontroleerd en krijgen de jongsten extra begeleiding bij het voetbal. Zo is er een extra techniektraining in het leven geroepen voor de F- en E-pupillen. Voor de controle van deze nieuwe aanpak is de Technische Jeugd Commissie in het leven geroepen.

 

Vanuit Raard zitten Marten van der Wal en Josco van Andel in deze commissie. Om de stap tot inschrijving voor de geïnteresseerde Raarders kleiner te maken zijn zij ook als aanspreekpunt beschikbaar. Wij zijn zeer blij met de opkomst van nieuwe jeugd bij onze club en hopen in de toekomst dan ook veel nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Dus als u geïnteresseerd bent, neem gerust contact op met:

Website

Alle informatie over VCR vind je op www.voetbalclubrinsumageest.nl.